anssisalmi Tavallista tallaamista.

Usko ja ymmärrä.

Olen mietiskellyt, että koskakohan ihmiset alkavat uskomaan niitä ihmisiä, joita vihaavat? (voi myös sanoa: täysin eri mieltä olevia. Tämä ei siis ole sama asia inhoamisen kanssa.) 

1. Varoiteltiin surffareista. Tuli täyslaidallinen. "Kuitenkin satoja poistuu maasta petyttyään antiin ja sisäministeriön arvion mukaan kaksi kolmesta ei saa turvapaikkaa jne."

2. Varoiteltiin, että hallitsematon kansainvaellus avaa tietä isikselle ja terrorismille. Tuli jälleen täyslaidallinen. "Pariisi, poliisioperaatiot pitkin Eurooppaa, uhkatason nosto, Saksan poliisin arvio ~8000 isis-terroristista maassaan jne."

3. Varoiteltiin VOKien tuovan ongelmia. Ei pidä paikkaansa sanottiin. "Mediassa kerrottuja ja poliisin vahvistamia raiskauksia, tappeluja, seksuaalista häirintää, polttopulloja, puukotus jne."

4. Varoiteltiin valtavista kustannuksista. Työpaikkojahan tämä tuo ja piristää alueiden elinkeinoelämää.  "Ensi vuonna valtiolle koituvat suorat kulut, ~1 miljardi euroa!!"

Varoittelu on perustunut todennettuun ja tilastoituun tietoon. Esimerkkejä on Eurooppa pullollaan. Rasismilla ei ole tässä varoittelussa sijaa. 

Rikkaus todellakin kirjataan kulupuolelle. Uskokaa jo, rasismi ei ole tämän takana, eikä rasismille näin ollen tarvitse antaa myönnytystä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Toni Korpela

Alan uskomaan eri mieltä oleviin heti kuin he todistavat mielipiteensä olevan parempi vaihtoehto kuin mielessäni oleva mielipide. Suvakit siis voisi yrittää vähän paremmin kertoa miksi mamuja tarvii maahan ottaa.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Turvapaikanhakijoita otetaan sen vuoksi, että olemme tehneet EU:n turvapaikkasopimuksen, eikä hallituksemme ole sitä halunnut muuksi muuttaa. Lisätietoja antaa mielellään T. Soini tai P. Orpo.

Toimituksen poiminnat